10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportIntilnirea de taina a patronilor

Intilnirea de taina a patronilor

• Antrenorul Silvian Cristescu vrea pentru retur un coordonator si un virf de atac • Tehnicianul oltean nu a fost anuntat despre o eventuala inlocuire a sa

Reunirea lotului caracalenilor pentru pregatirea de iarna este prevazuta pe 10 ianuarie, la Caracal, iar vizita medicala se va efectua la Policlinica pentru Sportivi din Craiova. Dupa participarea la turneul de sala de la Tirgu Jiu, oltenii au intrat in vacanta.

Despre posibilele modificari ale lotului nu am aflat amanunte, deoarece oltenii se afla in negocieri cu citiva jucatori, dar nu s-a semnat nimic, motiv pentru care oficialii gruparii din Caracal evita sa-i nominalizeze. S-ar parea ca oltenii trateaza cu un fotbalist din Divizia A si cu unul din Divizia B. Silvian Cristescu a spus doar atit: „Ne trebuie neaparat un coordonator si un virf de atac.“ Totodata, antrenorul oltenilor a precizat ca vreo cinci-sase jucatori ar putea sa paraseasca echipa in aceasta iarna, unii sub forma de imprumut. Lista „neagra“ nu a fost definitivata.

Pe de alta parte, citiva jucatori au oferte de a se transfera la alte echipe: Bornescu, Ciuca, Stoica. Pentru portarul Mircea Bornescu au sunat reprezentanti ai clubului Petrolul Ploiesti si Universitatea Cluj, dar patronii clubului FC Caracal – Paul Valuta, George Ilinca, Primaria Caracal – nu agreeaza, deocamdata, ideea vinzarii de jucatori, avind in vedere situatia critica a formatiei.

Patronii craioveni ai echipei, Paul Valuta si George Ilinca, au avut zilele trecute o intilnire la care au discutat situatia formatiei din Caracal, stabilind citeva masuri pe care insa nu le-au comunicat presei, cei doi finantatori fiind nemultumiti de rezultatele din tur, respectiv clasarea pe locul 13. Nu ar fi excluse unele modificari in organigrama clubului… Silvian Cristescu a afirmat ieri: „Deocamdata, eu si Dudan stim ca sintem antrenorii echipei…“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS