22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportSuporteri mercenari

Suporteri mercenari

Galeria „PanDurii“, prezenta in sala la toate jocurile, a facut o afacere din aceasta competitie. Dupa ce i-a incurajat pe jucatorii de la Pandurii, galeria i-a sustinut si pe cei de la Jiul Petrosani. Unul dintre lideri a mers la antrenorul Gigi Boruga si l-a rugat ca la final jucatorii din Petrosani sa le aplaude prestatia, placere nerefuzata de fotbalistii intorsi de tehnician din drumul spre vestiare.

La partida urmatoare, „tinta“ a fost FC Arges, pretul fiind 33 de beri. Cum argesenii au pierdut, „Durii“ au ramas cu gura uscata.

Pentru 200 de euro, au strigat contra Stiintei

Apogeul prestatiei galeriei a fost atins la ultimul joc, dintre FC Caracal si Universitatea Craiova. Cu fularele alb-albastre la git, „PanDurii“ au uimit asistenta incurajindu-i pe divizionarii B de la Caracal. Pretul, se pare, a fost 200 de euro promisi de Paul Valuta. Unul dintre componentii galeriei, suparat pe optiunea liderilor, a parasit grupul motivind ca el este suporterul Universitatii Craiova.

Unul din cei ramasi sa strige pentru Valuta s-a bucurat totusi la golurile craiovenilor, raminind impasibil la reusitele caracalenilor, fapt care a atras excluderea lui temporara din galerie.

Cind Saceanu, de la FC Caracal a fost eliminat, „suporterii“ au scandat „Gigi Netoiu“ sau „B-ul“. Antrenorul Eugen Neagoe a comentat ironic situatia: „Am vazut ca au venit si cu galerie de la Caracal. Bravo lor! Echipele mari tot timpul sint insotite de galerie.“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS