11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportSenic ataca locul sase

Senic ataca locul sase

Dupa un inceput ezitant, echipa de futsal Senic Craiova a incheiat turul Diviziei A pe locul opt, cu 16 puncte, in ultima etapa umilind ocupanta pozitiei secunde, Odorheiu Secuiesc, scor 8-4.

Miine, in prima etapa a returului, formatia antrenata de Valentin David intilneste echipa Gomonth Ploiesti, care a pierdut etapa trecuta cu 4-0 meciul de pe terenul liderului, AFC Bodu. In tur, la debutul in Divizia A, Senic a pierdut la Ploiesti cu 4-2. In cazul unei victorii, Senic poate urca pe pozitia a sasea, detinuta chiar de adversara de miine, cu conditia ca o alta echipa olteana, Pandurii Tirgu Jiu, sa nu cistige partida din deplasare cu Transilvania Tirgu Mures.

Ziua de futsal va fi insa deschisa la ora 12.00, de catre „lanterna rosie“, Energoconstructia Craiova, care va juca cu Silvanus Resita, situata pe locul 9. In tur, banatenii au invins cu 5-2. Energo a beneficiat etapa trecuta de faptul ca adversara ei, echipa din Tirgu Mures, nu a putut prezenta legitimatiile jucatorilor si a cistigat jocul cu 6-0. Astfel, craiovenii au acumulat sapte puncte si spera inca la salvarea de retrogradare, doar sapte puncte despartindu-i de primul loc care le asigura raminerea in Divizia A. Din pacate, citiva jucatori care nu pina demult erau oameni de baza ai echipei, au anuntat saptamina aceasta ca nu vor mai continua la Energo.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS