8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMiine se disputa restantele

Miine se disputa restantele

Ultimele doua partide ale turului editiei 2004 / 2005 a Diviziei A se vor disputa miine. Comisia Centrala de Arbitri a comunicat ieri brigazile pe care le-a delegat sa oficieze la aceste meciuri.

Intilnirea dintre Steaua Bucuresti si Apulum Alba Iulia, restanta din etapa a 3-a, va incepe la ora 14.00 (TVR 1, in direct) si va fi arbitrata de R. Dumitru (central), Ionel Popa si Nicolae Meghesan (ambii asistenti). Apulum va incerca in aceasta partida sa-si amelioreze pasivul de la „adevar“, -6, mai ales ca elevii lui Walter Zenga ar putea fi prinsi cu garda jos dupa ce au reusit sa se califice in fazele superioare ale Cupei UEFA.

Meciul dintre „Poli“ AEK Timisoara si Sportul Studentesc, restanta din runda a 13-a, va incepe la ora 16.00 (Telesport, in direct) si va fi arbitrat de S. Corpodean (central), O. Sovre si M. Nagy (ambii asistenti). O victorie in aceasta partida i-ar scuti pe timisoreni de rusinea de a purta toata iarna „lanterna rosie“ a Diviziei A, care ar putea reveni Universitatii Craiova. In schimb, „studentii“ bucuresteni vor petrece o iarna destul de linistita indiferent de rezultatul intilnirii din Banat, neavind cum sa piarda locul „caldut“ din clasament pe care il ocupa in prezent.

Returul Diviziei A va debuta pe 5 martie 2005, cind este programata etapa a 16-a, care se va desfasura dupa urmatorul program: Otelul Galati – FCM Bacau, FC Brasov – FC National, „Poli“ AEK Timisoara – CFR Cluj, Gloria Bistrita – Steaua, Rapid – „Poli“ Iasi, Apulum Alba Iulia – Sportul Studentesc, Dinamo – Farul Constanta, Universitatea Craiova – FC Arges.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS