8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDavid pregateste Universitatea

David pregateste Universitatea

O parte a lotului Universitatii Craiova continua in aceasta perioada pregatirile, tinta fiind turneul de sala de la Tirgu Jiu, din perioada 8-12 decembrie. Ieri, la antrenamentul sustinut in „Sala Sporturilor“ din Valea Vlaicii, craiovenii au fost atenti la un specialist in futsal, Valentin David, antrenorul divizionarei A Senic Craiova. Fostul portar al Stiintei si al Stelei le-a explicat fotbalistilor olteni chichitele fotbalului pe teren redus, unde se joaca 4+1. De asemenea, la sedinta de pregatire de astazi, de la ora 11.00, in sala din Valea Vlaicii, arbitrul Sebastian Coltescu le va explica jucatorilor regulamentul jocului in sala.

In lipsa lui Pavel Badea, care incearca in aceste zile sa-si justifice functia de manager general, ocupindu-se cu probleme legate de strategia clubului pentru sezonul viitor, jucatorii Universitatii au fost indrumati de Silviu Lung, Eugen Neagoe si George Bita. Doar doi dintre ei vor insoti echipa in orasul lui Brancusi, delegatia Stiintei, care va locui la hotelul „Parc“, urmind sa fie formata din maximum 18 persoane.

Daouda a parasit si el Bania ieri, singurul strain ramas la pregatiri fiind Milan Jovanovic. Alaturi de el, au fost prezenti la antrenamentul de ieri: Banica, Tataru, M. Iordache, I. Iordache, Moti, Preda, Feleaga, Murgan, Borbely, Lutu, M. Ilie, Dananae, Stavaru, A. Roman si Gingioveanu. Ultimii trei au 17, 19, respectiv 15 ani si au fost adusi de la echipa a doua, dar probabil nu vor fi inclusi in lot pentru turneul de sala.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS