11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportBarcelona trateaza cu Batistuta

Barcelona trateaza cu Batistuta

Atacantul argentinian Gabriel Omar Batistuta, care a evoluat in ultimele doua sezoane in Qatar, ar putea reveni in fotbalul european, fiind dorit de FC Barcelona.

Catalanii incearca astfel sa astupe golul din atacul formatie, dupa ce suedezul Henrik Larsson s-a accidentat si va lipsi de pe gazon o jumatate de an. Larsson a suferit o ruptura la ligamentele anterioare incrucisate la genunchiul sting, el fiind operat ieri, intr-o clinica din Vail (Colorado).

Iar solutia optima ar putea fi „Bati-gol“, jucator care ar accepta un contract pe un sezon, avind in vedere ca va implinit peste doua luni 35 de ani. In plus, fostul atacant al lui Inter, AS Roma si Fiorentina are si cetatenie italiana si nu ar fi considerat jucator extracomunitar.

Cotidianul spaniol Mundo Deportivo mentioneaza ca responsabilii clubului catalan au luat deja legatura cu Batistuta, care a fost desemnat, in sezonul trecut, cel mai bun atacant din Qatar si cel mai bun marcator, cu 25 de goluri in 18 meciuri jucate pentru formatia Al-Arabi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS