16.4 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTrei lufturi, trei puncte pierdute!

Trei lufturi, trei puncte pierdute!

Cind o echipa joaca bine in deplasare, dar pierde acasa meci dupa meci, cind ai cel mai periculos pasiv in clasamentul „adevarului“ (-14), toata lumea cauta explicatii. Dupa victoria din etapa trecuta, de la Otopeni, FC Caracal a fost executata simbata, acasa, de Dacia Mioveni, coborind iarasi pe un loc retrogradabil. Pe seama cui sa pui acest insucces, a opta infringere din turul editiei actuale de campionat? Regula fotbalului in Romania este ca antrenorul sa fie scos drept tap ispasitor, situatie care nu credem ca este reala si in cazul echipei hibrid de la Caracal.

Silvian Cristescu, antrenorul principal al oltenilor, explica succesul oaspetilor: „Jucatorii de la FC Caracal sint inhibati acasa… Dacia Mioveni a inscris trei goluri din trei lufturi ale fotbalistilor mei! Ce alte comentarii sa fac? Sa-l acuz pe portarul Bornescu pentru primirea primului gol si pe Saceanu pentru celelate doua lufturi, deoarece aceste trei greseli individuale, nepermise, ne-au privat de victorie? Nu pot sa fac asta, ei sint jucatori de baza ai echipei, am nevoie de ei… Sint prea suparat acum, iar declaratiile la suparare pot aduce alte probleme. Am si asa destule.“

Urmatoarea regula in fotbal este ca de toata debandada de la echipa s-ar face vinovati si actionarii, adica Paul Valuta, George Ilinca si Consiliul Local Caracal. „Nu stiu ce strategie sa mai aplic! Nu inteleg de ce echipa, cu jucatori de valoare in lot, nu poate mai mult, mai ales acasa? Poate am gresit si eu, nu ma dau la o parte. Poate si altii…“, afirma deziluzionat Farid Jahani, actionarul principal.

Jucatorii? Cristescu spune ca sint inhibati pe terenul din Caracal, asa cum s-a intimplat si simbata, cu Dacia Mioveni. Dupa o repriza destul de echilibrata, cu un plus de dominare din partea gazdelor, a urmat dezastrul. La reluare, in noua minute, oaspetii au inscris doua goluri naucitoare. Cu antrenorul in teren, caracalenii au incercat imposibilul, dar la 1-2 (gol Bornescu, din penalti) sansa a suris tot argesenilor. Pe fondul dominarii echipei oltene, Neagoe a marcat un gol norocos si aproape totul s-a naruit din nou. Golul inscris de G. Mihaita in prelungirile meciului n-a mai contat, cele trei puncte intrind in contul „satelitului“ lui FC Arges.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS