10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportisprava de la Otopeni Acasa precum in deplasare?

isprava de la Otopeni Acasa precum in deplasare?

Chiar daca au cistigat in deplasare, 0-1, la Otopeni, oltenii nu au o situatie roz in clasament, doar ca au iesit din zona minata a retrogradarii. Totusi, pasivul de la „adevar“ (-11) nu le permite oltenilor pasi gresiti, mai ales acasa. Probabil ca astazi oficialii si suporterii din Caracal ii vor primi pe baieti, in sfirsit, cu aplauze la intrarea in teren, deoarece oltenii revin acasa dupa o surprinzatoare, dar absolut meritata victorie la Otopeni, in fata unei echipe care visa la promovare. Si FC Caracal a visat… Satelitul lui FC Arges, Dacia Mioveni, adversarul de astazi al oltenilor, a avut pina in prezent evolutii bune, cistigind sase meciuri in cele 12 etape disputate din acest tur.

Antrenorul Silvian Cristescu a fost destul de rezervat ieri:

„N-are sens sa supralicitam victoria de la Otopeni. Trebuie sa ne gindim la urmatoarele meciuri, iar miine (astazi – n.r.) intilnim un adversar tenace, Dacia Mioveni. Se intelege, vrem victoria, dar asta ne-am dorit din prima etapa si ne-a iesit doar de trei ori!“.

Oltenii sint de joi in cantonamentul de la Deveselu. Pentru meciul de astazi, doar Nauiu nu are drept de joc, el fiind suspendat pentru eliminarea din meciul de la Otopeni. Reintra Ciuca.

Paul Valuta este increzator: „Situatia din clasament nu este conforma cu valoarea lotului nostru. Chiar daca acasa nu am avut sansa in multe intilniri, am speranta ca victoria extraordinara din meciul de la Otopeni va fi repetata si in meciul cu Dacia Mioveni“.

Partida de astazi va fi arbitrata de Teodora Albon.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS