Acasă Sport Confruntare olteneasca la Tirgu Jiu

Confruntare olteneasca la Tirgu Jiu

Runda a 12-a a Diviziei A de fotbal in sala programeaza miine, la Tirgu Jiu, o confruntare olteneasca extrem de interesanta. De la ora 15.00, in sala sporturilor, MB Pandurii va intilni Senic Craiova, echipa care a acumulat pina acum 12 puncte (trei victorii si trei egaluri), ocupind locul noua in clasament. Elevii lui Vali David sint insa pe minus atit la golaveraj, 38-47, cit si la „adevar“ (-3), si spera sa-si mai imbunatateasca situatia in orasul lui Brancusi. In schimb, „pandurii“ vin dupa infringerea din fata liderului AFC Bodu, 5-10, si au de gind sa urce in partea superioara a ierarhiei. Cu cinci victorii si sase infringeri, gorjenii ocupa locul sapte, cu 15 punte, avind un golaveraj negativ, 35-40. Va fi un duel interesant si intre cei doi

playmakeri ai echipelor, Lucian Malaele, la gazde, si Cristi Stancuta, la oaspeti, doi fotbalisti talentati care nu au avut prea mult noroc pe prima scena fotbalistica.

Cea de-a treia echipa olteana, Energoconstructia, se va deplasa la Bucuresti pentru disputa cu ACS Eurolines. Craiovenii au reusit etapa trecuta prima victorie din campionat, 5-1 cu MGA Domnesti, si trag speranta ca vor parasi ultima pozitie a clasamentului. Energo ocupa in prezent locul 14, cu patru puncte, 25-45 la golaveraj, si un dezastruos -14 la „adevar“, situatie pe care isi doreste sa o imbunatateasca dupa vizita din capitala, adversarii aflindu-se pe locul 11, cu zece puncte.

Exit mobile version