11.2 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVict or Ionita, in turul doi la Santa Cruz

Vict or Ionita, in turul doi la Santa Cruz

In al treilea challenger din circuitul „Copa Petrobras“, in Bolivia, la Santa Cruz de la Sierra, intr-o competitie dotata cu premii in valoare de 50.000 de dolari, Victor Ionita a ajuns in turul secund. Romanul l-a invins, in runda inaugurala, cu scorul de 6-2, 6-1, pe argentinianul Leonardo Mayer, beneficiar al unui wild-card, si va juca in faza urmatoare cu brazilianul Flavio Saretta, cap de serie numarul 2, care a trecut, cu scorul de 6-0, 6-0, de compatriotul sau Marcos Daniel. In schimb, Gabriel Moraru a pierdut in fata altui argentinian, Emiliano Redondi, cu 7-6 (5), 2-6, 3-6.

In proba de dublu a turneului din Bolivia, Ionita si Moraru au avut noroc, calificindu-se in sferturi, prin neprezentarea perechii braziliano-peruane Marcos Daniel / Ivan Miranda, favorita numarul 4.

In Hawaii, la Honolulu, intr-un challenger de 15.000 de dolari, Horia Tecau, desemnat este cap de serie numarul 3, il va intilni in primul tur pe americanul Nathan Price, pe care l-a invins saptamina trecuta, la Waikoloa (tot in acest arhipelag), in optimi, cu 6-0, 6-3, competitie in care romanul a ajuns pina in finala. La dublu, Tecau face din nou pereche cu americanul Alex Kuznetsov, fiind favoritii numarul 2 ai turneului, ei urmind sa joace in primul meci cu perechea din SUA, Billy Heiser / Tim Smyczek.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS