10.6 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportGazdele, favorite in fata unor echipe aflate in criza

Gazdele, favorite in fata unor echipe aflate in criza

Doar doua din cele trei divizionare C gorjene evolueaza in cadrul etapei a zecea, ambele pe teren propriu, de la ora 14.00. EMC Rovinari si Minerul Matasari intilnesc echipe care, in urma infringerilor din runda precedenta, au facut schimbari pe banca tehnica ce pot aduce o motivatie suplimentara jucatorilor.

EMC Rovinari vine dupa un rezultat de egalitate in deplasare la Hese Timisoara si nu a pierdut nici un punct pe teren propriu in actualul sezon, in timp ce adversarul de astazi, Minerul Mehedinti, a fost invins de Arsenal Motru. Dupa acest esec, antrenorul Marian Brihac a fost demis, pe banca tehnica revenind craioveanul Florin Cioroianu, care i-a pregatit pe „mineri“ si in campionatul precedent. EMC Rovinari nu poate conta in acest joc pe antrenorul secund Ion Litoiu, suspendat pentru cumul de cartonase galbene, Pamfiloiu, de asemenea suspendat, si Iordache, accidentat.

Minerul Matasari primeste pe teren propriu o formatie garnisita cu fosti divizionari A. Mieila, Sola, Lascko, Solomajer sau Ploscariu sint vedetele care sperie adversarii prin numele lor, dar evolutiile din teren nu mai sint aceleasi, dovada si pozitia a noua ocupata in prezent de „francezii“ de la Auxerre, cu un loc mai jos decit „minerii“ din Matasari. „Meci foarte greu, trebuie sa-l cistigam cu orice pret, prin orice mijloace“, este de parere antrenorul Minerului, Constantin Trifu. O mare pierdere pentru gazde o reprezinta veteranul Oprita, suspendat pentru cumul de cartonase galbene, in vreme ce Dorin Hirsu este incert, din cauza unor dureri la spate.

Iata partidele care vor avea loc astazi, in etapa a zecea a seriei a VI-a: EMC Rovinari – Minerul Mehedinti, Minerul Matasari – Auxerre Lugoj, Minerul Moldova Noua – Severnav Turnu Severin, UMT Timisoara – CFR Timisoara, Universitatea Resita – Hese Jebel Timisoara, CS Florian Jimbolia – Gloria Resita. Arsenal Motru sta.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS