17.3 C
Craiova
miercuri, 17 aprilie, 2024

Mutu este somer

Clubul Chelsea Londra a anuntat ieri rezilierea contractului cu Adrian Mutu pentru comportament neadecvat, dupa ce jucatorul roman a fost depistat pozitiv la un control antidoping. Se pare ca „Briliantul“ a fost informat in legatura cu decizia clubului in noaptea de joi spre vineri.

Iata comunicatul dat publicitatii de Chelsea pe site-ul oficial al clubului: „Vrem sa fie clar ca gruparea Chelsea are toleranta zero fata de droguri. Aceasta se refera atit la drogurile pentru imbunatatirea performantelor, cit si la cele asa-numite «recreationale». Acestea nu-si au locul in clubul nostru sau in sport. In luarea deciziei in acest caz, Chelsea a considerat ca responsabilitatea sociala a clubului fata de fani, jucatori, angajati si alti oameni implicati in fotbal in ceea ce priveste drogurile este mai importanta decit orice alte considerente financiare. Orice jucator care foloseste droguri incalca intelegerea cu clubul, la fel ca si regulile Federatiei Engleze de Fotbal (FA). Clubul sprijina in totalitate FA in actiunea sa privind toate cazurile de dopaj. Decizia clubului Chelsea de reziliere a contractului lui Mutu este independenta si nu afecteaza procedurile FA.“

Mutu a semnat in august 2003 pentru Chelsea, echipa pentru care a inscris sase goluri in 27 de partide. Atacantul roman era in al doilea an al unui contract pe cinci sezoane. Mutu avea un salariu anual de trei milioane de lire sterline.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS