16.4 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDuel inegal la Sibiu

Duel inegal la Sibiu

Dupa zece etape, sibienii au cele mai multe victorii din B2 (opt) si doar o infringere, in timp ce FC Caracal are doar o victorie! Lotul ardelenilor nu cuprinde nume grele – cum sint la Petrolul si la celelalte echipe pretendente la promovare – dar in Sibiu exista doi sponsori puternici si seriosi, primarul (de origine neamt) si un investitor german. Iar neamtul tot… neamt ramine, asta in timp ce la Caracal exista destule probleme… caracalene. Adica, destule invidii locale aiurea care, coroborate cu alte framintari de la echipa, au dus la o situatie critica pentru formatia locala: locul 14, retrogradabil, – 11 la „adevar“, cel mai mare pasiv din seria a II-a!

In meciul de astazi, „pisica“ (liderul seriei) ar parea ca are un meci destul de usor cu „soarecele“ (FC Caracal). Dar nici un meci nu seamana cu altul si, chiar daca gazdele revin acasa dupa o victorie pretioasa in fata Oltului lui Nae Ungureanu, la Slatina, asta nu inseamna ca elevii lui Silvian Cristescu sint victime sigure, mai ales ca oltenii au avut evolutii destul de reusite in deplasare.

Echipa din Caracal se afla de joi in cantonament, iar ieri-seara a ajuns in Sibiu. Inainte de plecarea spre Ardeal, Silvian Cristescu – care ieri si-a aniversat ziua de nastere – a afirmat: „Am mai spus-o, sper ca FC Caracal sa scoata un rezultat pozitiv. Este adevarat ca jucam la lider acasa, dar meciul incepe de la 0-0 si avem sansa noastra.“ In tribuna, dupa toate probabilitatile, va fi prezent si actionarul principal, Farid Jahani, care a urmarit toate meciurile echipei in acest tur de campionat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS