21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportUnicul atacant si-a facut datoria

Unicul atacant si-a facut datoria

Minerul Motru a adaugat inca trei puncte in clasament dupa victoria in fata „satelitului“ lui FC Arges, Dacia Mioveni. Fara „vedetele“ din Divizia A, echipa lui Cornel Iliescu a cedat repede la Motru, rezultatul fiind stabilit in primele zece minute. Emotiile gazdelor au durat doar pina in minutul patru, Glisca, unicul atacant din lotul lui Zahiu, facindu-si datoria. Beniamin Popescu a sutat la poarta, Stancu a respins in fata, mingea a ajuns la Glisca, atacantul marcind dupa ce l-a driblat pe aparatorul buturilor oaspetilor. In numai patru minute, Glisca a dublat avantajul formatiei sale, incheind conturile acestui joc. Pe un contraatac, Balan l-a gasit cu o centrare de pe dreapta pe autorul golului, care a reluat cu capul din interiorul careului. Dacia putea reduce diferenta in minutul 21, insa Chelu nu l-a putut invinge pe portarul Munteanu in situatie de unu la unu.

Partea secunda a fost mai putin spectaculoasa, fara ocazii deosebite la nici una dintre porti. Doar Adrian Popescu a sutat periculos in minutul 67, insa Stancu a salvat rezultatul trimitind mingea in corner. Jucatorii gazda au incercat sa conserve rezultatul, in timp ce oaspetii nu au avut forta necesara sa aspire la un rezultat de egalitate.

Fotbalistii lui Gabi Zahiu au facut cel mai bun joc de pe teren propriu din actualul campionat, demonstrind ca sint in crestere de forma dupa seria de rezultate negative, care-i aruncase in subsolul clasamentului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS