10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVictor Hanescu a triumfat

Victor Hanescu a triumfat

Desemnat cap de serie numarul unu al challengerului de la Roma, competitie dotata cu premii de 25.000 de euro, Victor Hanescu si-a onorat cum nu se poate mai bine aceasta titulatura, reusind sa cistige turneul. In finala, Hanescu l-a invins pe reprezentantul gazdelor, Francesco Aldi, favoritul numarul cinci si al 146-lea jucator in clasamentul mondial, dupa doua seturi in care italianul a pus probleme doar in primul, scor final 7-6 (4), 6-2.

Tenismanul roman beneficiase, in sferturile de finala, de neprezentarea argentinianului Edoardo Massa, care a declarat forfait din cauza unei accidentari, iar in semifinale il depasise pe cehul Pavel Snobel, cu 7-5, 6-2.

Dupa aceast succes, Victor Hanescu se va prezenta, in aceasta saptamina, la turneul ATP de la Metz, dotat cu premii de 375.000 de euro, urmind sa-l infrunte, in primul tur, pe croatul Ivan Ljubicic, favoritul numarul unu al competitiei.

La challengerul de la Roma, o victorie romaneasca s-a consemnat si in proba de dublu, unde perechea austriaco-romana Werner Eschauer / Florin Mergea s-a impus in fata reprezentantilor tarii gazda, Francesco Aldi / Francesco Piccari, la capatul a trei seturi: 6-7 (5), 6-3, 6-0.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS