Acasă Sport Steaua s-a impus la Tirgu Jiu

Steaua s-a impus la Tirgu Jiu

HC Lignitul a suferit prima infringere acasa, pierzind la un gol diferenta derbiul cu Steaua, scor 26-27. Handbalistii gorjeni nu au reusit sa treaca de portarul oaspetilor, care a fost principalul artizan al victoriei bucurestenilor. Nu acelasi lucru l-au facut si stelistii, care au avut in Gore Albici unul dintre „aliati“.

Arbitrii si-au facut din nou de cap in Sala Sporturilor din Tirgu Jiu, cuplul Cojocaru – Coman fiind coautori la victoria elevilor lui Vasile Stinga. Inceputul jocului a fost favorabil „minerilor“, cu trei goluri in sase minute, „militarii“ inscriind prima data la scorul de 3-0. Diferenta de trei puncte s-a pastrat pina in minutul 11, cind Pancu a fost eliminat. Ocazie ideala pentru oaspeti de a reduce din avantaj, reusind chiar sa egaleze, 6-6, dupa care stelistii au trecut la cirma jocului, la pauza fiind totusi egal, 11-11.

Bucurestenii au iesit de la cabine decisi sa transeze jocul repede si au reusit sase minute de gratie, in care au pus patru goluri intre ei si gorjeni, pe tabela de marcaj. Oltenii au revenit insa si au condus la doua goluri in minutul 46, 21-19, dar graba, ratarile si arbitrii au refacut decalajul de puncte dintre adversare, eliminarea principalului marcator al echipei Lignit, Filip, fiind decisiva. Nici macar Liviu Andries nu a putut opri caderea echipei sale, pierzindu-si luciditatea la fel ca si ceilalti coechipieri.

Pentru HC Lignitul au marcat Filip (12 goluri), Ilies (4), Andries (3), Ghira (2), Clenciu (2), Pancu, Enache si Marin.

Exit mobile version