20.5 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportOltencele au cistigat in deplasare

Oltencele au cistigat in deplasare

Echipa de volei feminin a Universitatii Craiova continua evolutiile bune din acest start de sezon. Dupa succesul din etapa a doua, 3-2, acasa, cu CSM Lugoj, oltencele s-au intors victorioase si din deplasarea de la Oradea, unde au intilnit echipa locala CSU – LPS. Elevele lui Adrian Cotoranu nu le-au dat nici o sansa gazdelor, cistigind cu 3-0 (23, 12, 20) si obtinind prima victorie din deplasare.

„Am jucat foarte bine, nu doar citeva jucatoare, ci toata echipa. Am prins incredere dupa primul set, cind ne-am dat seama ca putem mai mult, iar pe celelalte doua le-am cistigat mai clar. Echipa din Oradea era una buna, care anii trecuti ne-a batut mai mereu, iar pentru acest sezon s-a intarit, dar noi am prins o zi excelenta. Vazind ca jucam asa de bine, nici nu am mai schimbat echipa“, a precizat Adrian Cotoranu, tehnicianul Universitatii folosind urmatorul sextet: Dina, Smarandache, Sticlaru, Paraschiv, Ciorteanu, Anghelut. Libero: Solcan.

Etapa viitoare, voleibalistele din Banie vor primi, in Sala sporturilor din Valea Vlaicii, vizita unei foste prim-divizionare, Universitatea Cluj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS