13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAlb-albastrii pleaca azi la Cluj

Alb-albastrii pleaca azi la Cluj

Dupa antrenamentul de ieri dupa-amiaza, desfasurat pe pista stadionului „Ion Oblemenco“, lotul Universitatii a intrat in cantonament pentru partida din „saisprezecimile“ Cupei Romaniei, impotriva Armaturii Zalau. Lutu, Plesan, Rubenilson, Stoianof, Bastina si Mutica nu intra in vederile lui Pavel Badea in perspectiva jocului cu divizionara B, pe motiv ca sint accidentati, suspendati sau intrati in dizgratie. Lutu a fost trecut ieri pe lista indisponibililor, dupa ce la antrenament a suferit o intindere la inghinali. In locul mijlocasului craiovean, Badea l-ar putea lua in lot pe Claudiu Tudor.

Accidentat la sedinta de pregatire de duminica, cind a suferit o luxatie la degetul mic al miinii drepte, Adnan Guso s-a antrenat ieri normal si va face deplasarea la Zalau.

In dimineata aceasta, antrenorul craiovean va conduce ultima sedinta de pregatire inainte de a decola spre Cluj-Napoca, localitate unde oltenii vor innopta, la hotelul Confort. Miine dimineata este prevazuta deplasarea cu autocarul spre Zalau, de la ora 14.00 fiind programat meciul cu Armatura.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS