10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportA invins valoarea, nu interesul

A invins valoarea, nu interesul

Cu sase puncte din tot atitea posibile, dar obtinute in fata unor adversari modesti, tricolorii s-au considerat favoritii meciului din Cehia. Desi i-au vazut pe adversari intr-o partida adevarata, Olanda – Cehia 0-0, Cristea si compania ori

n-au perceput corect, ori nu li s-a prezentat forta reala a reprezentativei cehe.

S-au lamurit insa dupa ceva mai mult de o ora de joc, timp in care au fost dominati categoric, incasind si patru „boabe“. Trei dintre reusite i-au apartinut lui Tomas Jun, atacantul care la 21 de ani are deja doua sezoane de Liga Campionilor la activ.

Manea nu are insa nici o vina saracu’, el aliniind o formatie ticluita indelung de clanurile cu origini machedone. L-a avansat pe Tamas la „inchidere“ numai pentru a-i face loc lui Goian in defensiva, iar dinamovistul si-a aratat imediat „calitatile“ pentru care a fost selectionat. Impreuna cu M. Constantin, „ciinele“ Lucica Goian, pe care ochiul de cunoscator al lui Borcea il vazuse deja stoperul ideal, a fost batjocorit de atacantii cehi, surprinsi probabil ca nu s-au intilnit cu el prin Champions League.

Vasilache, pe care Giovani Becali

l-a mai fortat o data fara folos, virindu-l in curtea Rapidului, a fost fericit ca a trecut granitele tarii, dar n-a stiut ca ajunsese in Cehia sa reprezinte tricolorul si s-a facut de ris pret de o repriza. Rusinea tricolorilor avea sa fie spalata de Mitea, care a dorit sa demonstreze inca o data ca nu mai are ce cauta la tineret.

Cehii nu ne-au detronat de pe prima pozitie a clasamentului, dar ne-au aratat ca nu avem fata de acel loc. Desi are sapte „stranieri“ in lot, Manea nu a reusit sa incropeasca o echipa competitiva cu adevarat, dar nimeni nu se va grabi sa-i ceara vreo explicatie, deoarece sarcinile sale au fost trasate de la inceput si pina acum le-a respectat. Poate doar conflictul cu Zicu o sa-i afecteze pozitia lui Nae, dar altfel…

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS