17.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBruckner nu-l ia in serios pe Iordanescu

Bruckner nu-l ia in serios pe Iordanescu

Selectionerul tricolorilor, Anghel Iordanescu, a spus ca nationala Cehiei, adversara de astazi a reprezentativei Romaniei, este una dintre fortele fotbalului european. „Intilnim un adversar puternic, Cehia facind parte din categoria marilor echipe ale Europei. Fotbalistii echipei Cehiei joaca de mai bine de trei ani impreuna. Forta, gabaritul, prestatia de la Campionatul European, jocul deosebit de bun din Olanda, unde a dominat, recomanda Cehia ca o forta. Desi echipa noastra sufera la capitolul omogenitate, sintem optimisti, nu avem nimic de pierdut si trebuie sa credem in sansa noastra“, a spus Iordanescu.

La rindul sau, antrenorul reprezentativei Cehiei, Karel Bruckner, a opinat ca afirmatiile selectionerului Anghel Iordanescu, conform carora echipa Romaniei nu este inca omogena, nu trebuie luate prea in serios. „Trei jucatori din aparare joaca mereu impreuna, deci se cunosc foarte bine“, a comentat Bruckner.

Managerul nationalei Cehiei, Vlastimil Kostal, a afirmat ca echipa Romaniei vrea sa dea lovitura la Praga. „Romanii simt ca dupa trei victorii in grupa au o mare sansa in meciul de la Praga, dar nu trebuie sa le-o acordam“, a spus Kostal.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS