Acasă Sport Romanii vor protesta la FIFA

Romanii vor protesta la FIFA

za aceasta amenda. Vom vedea ce va fi. Echipa nationala este ceva aparte si orice jucator ar fi in stare sa faca acest lucru. Am procedat astfel pentru ca asa am simtit si cred ca am ales cea mai buna solutie“, a spus Mutu, care a adaugat ca va face totul pentru ca Romania sa scoata un rezultat bun la Praga.

(M.A.)In conflictul dintre Mutu si Chelsea s-a interpus si presedintele FRF, Mircea Sandu, care a afirmat ca va inainta un protest la FIFA in cazul in care internationalul roman va fi amendat de gruparea engleza pentru ca a venit la nationala fara acceptul clubului. „Vom inainta un protest la FIFA, deoarece regulamentul impune cluburilor ca jucatorii sa fie prezenti la convocare, chiar daca sint accidentati. Nu stiu de ce au facut asa ceva, pentru ca prea multa grija de el nu au avut in ultimul timp. Nu este normal ce se intimpla, dar in situatia in care se confirma, vom protesta, si cei de la Chelsea vor reveni asupra deciziei“, a precizat Sandu.

Selectionerul Iordanescu crede insa ca „lucrurile se vor aranja“, totul fiind „o problema de comunicare intre FRF si Chelsea si chiar intre mine si Mourinho“.

In tot acest scandal, „Briliantul“ a fost transant. „Cind am venit aici mi-am asumat orice risc. Nu este normal ce se intimpla, regulamentul FIFA spune ca trebuie sa ma prezint la nationala. Pentru mine nu conteaza aceasta amenda. Vom vedea ce va fi. Echipa nationala este ceva aparte si orice jucator ar fi in stare sa faca acest lucru. Am procedat astfel pentru ca asa am simtit si cred ca am ales cea mai buna solutie“, a spus Mutu, care a adaugat ca va face totul pentru ca Romania sa scoata un rezultat bun la Praga.

Exit mobile version