Acasă Sport Plesan va juca in meciul cu „Poli“ AEK

Plesan va juca in meciul cu „Poli“ AEK

Imediat dupa jocul de la Brasov, Mihaita Plesan si Cosmin Moti au plecat spre Bucuresti, unde s-au prezentat ieri la reunirea loturilor de seniori (Plesan), respectiv de tineret (Moti) ale Romaniei pentru partidele din Cehia. Sub Timpa, Plesan a primit al doilea cartonas rosu din acest sezon, dar el nu va lipsi de la urmatorul joc din campionat al Universitatii, deoarece isi va ispasi suspendarea la meciul din Cupa Romaniei, impotriva Armaturii Zalau.

„Oricum nu-l foloseam pe Mihaita in cupa, deoarece vreau sa le dau posibilitatea si altor jucatori sa evolueze. Trebuie sa demonstreze toti ca merita sa fie in lotul Universitatii“, a spus Pavel Badea, care intentioneaza sa trimita in teren la Zalau jucatorii cu mai putine minute jucate in acest sezon.

Lotul Universitatii se reuneste astazi, la ora 10.00, iar primul antrenament se va desfasura in Parcul „Romanescu“, in timp ce a doua sedinta de pregatire va avea loc de la ora 15.30, pe stadionul „Tineretului“. Meciul amical cu Scoala de Fotbal „Gica Popescu“, programat initial pentru miine, este sub semnul intrebarii, o decizie urmind sa se ia astazi.

Sa mai notam ca antrenorul secund al Universitatii, Eugen Neagoe, este invitatul Cameliei Stancu pe forumul site-ului www.fcuniversitatea.ro, astazi, de la ora 13.00.

Exit mobile version