27.3 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportStaicu pariaza actiunile Universitatii

Staicu pariaza actiunile Universitatii

Imediat dupa plecarea lui Mircea Rednic, Dinel Staicu s-a molipsit de un optimism surprinzator. Patronul ar deschide un cont de pariuri in care miza sa fie actiunile Universitatii, iar pronosticul: cel putin patru puncte in urmatoarele doua etape, in care alb-albastrii joaca la Brasov si cu „Poli“ Timisoara, acasa. „Tot am fost asemuiti cu Real Madrid. Ati vazut ca «galacticii» si-au revenit. Trebuie sa urmeze Universitatea!“ a spus Dinel.

Patronul Stiintei s-a razgindit si in privinta prezentei la meciurile Universitatii, afirmind ca se va afla la duminica in tribunele stadionului „Silviu Ploiesteanu“ din Brasov. „De acum inainte voi cobori si in vestiar, daca Badita imi va solicita acest lucru si va fi benefic pentru psihicul jucatorilor. Nu se poate ca Nationalul, la un buget cu 40 la suta mai mic decit al nostru, sa fie pe primul loc, iar noi pe ultimul“, a spus Staicu, uitind totusi ca echipa mai are doua locuri pina sa devina „lanterna rosie“ a Diviziei A.

Pe finantatorul craiovean l-a luat valul si a promis ca banii pe care-i va incasa dupa ce va da in judecata Parchetul National Anticoruptie ii va investi in echipa! Staicu s-a folosit de postura sa de patron al Universitatii si a afirmat ca toate acuzele venite din partea PNA sint „un vint dinamovist“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS