17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportNeagoe vrea in grupele Ligii Campionilor

Neagoe vrea in grupele Ligii Campionilor

Eugen Neagoe se afla pentru a doua oara in doua saptamini in postura de antrenor principal la Universitatea. Primul sau mandat a durat o singura zi, in care a obtinut si o victorie, 5-0 cu Armata, in meci amical.

– De aceasta data veti conduce Universitatea mai mult de o zi?

– Nu stiu, nu e treaba mea cit ma voi ocupa de prima echipa a Universitatii. Este o situatie delicata, iar singurul care poate decide cine va fi antrenor este Dinel Staicu. Este mai putin important daca ramin sau nu antrenor principal, conteaza doar ca echipa sa-si revina.

– Crezi ca esti „mantaua de vreme rea“ a Universitatii?

– Nu ma consider „mantaua de vreme rea“. Sint antrenor sub contract cu Universitatea si ma ocup de ce mi se spune. Oricum, pentru mine, si cred ca pentru orice fost jucator al Universitatii, este o mindrie sa pot antrena echipa de care am fost legat toata viata, chiar si pentru o zi.

– Andone spunea ca Universitatea poate fi antrenata doar de un oltean…

– Nu cred ca Andone stie ce se intimpla aici, deoarece n-a jucat vreodata la Craiova si n-are nici o legatura cu Oltenia. El poate sa vorbeasca doar din afara, dar nu este avizat in acest sens. La noi nu este ca in Bucuresti, aici toata Oltenia traieste numai pentru fotbal si pentru Universitatea.

– Te consideri un Garcia Remon (antrenorul lui Real Madrid – n.r.) al Craiovei?

– Nu pot spune acest lucru, dar cu siguranta as vrea sa avem traseul lui Real Madrid, adica sa ajungem in grupele Ligii Campionilor.

– In conditiile actuale, ce

obiectiv are Universitatea la Brasov?

– Universitatea merge sa cistige oriunde ar juca si indiferent cine este pe banca sau in teren. Asta trebuie sa fie mentalitatea celor care se afla la acest club.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS