Acasă Sport FC Caracal – Stiinta CFR 1-0

FC Caracal – Stiinta CFR 1-0

„A fost o utila intilnire de verificare“, asa au apreciat cei doi antrenori olteni, Silvian Cristescu si Florin Ispas, amicalul de ieri, de pe stadionul „Parc“ din Caracal, dintre divizionara B din localitate si Stiinta CFR Craiova. Au cistigat gazdele, prin golul inscris in prima repriza de Daniel Orac, la fel ca si in urma cu doua saptamini, cind caracalenii s-au impus la acelasi scor, dar pe „Depou“, prin reusita din ultimul minut a lui Mosteanu.

FC Caracal a inceput meciul in urmatoarea componenta: Bornescu – Stoica, Ciuca, Militaru – Mosteanu, Nauiu, Saceanu, Vodita – Dina – Orac, Piturca. Repriza a doua: Vintila – Dantes, D. Mihai, Savulescu – Totoroata, Ciobanu, G. Mihaita, Velcovici – Girla – Petrescu, Stroescu. In vederea jocului de simbata, de la Motru, caracalenii vor intra de astazi in cantonament.

De partea cealalta, divizionara C din Banie s-a prezentat in formula: Trusca – Nedelcu, Cretu, Badea – L. Tilihoi, Patrana, Brasoveanu, Moraru – Goiceanu – Sandu, Jianu. Au mai intrat: Duculescu, Bica, Iordache si Stemat. Pentru ca miine, in etapa a patra a Diviziei C, Stiinta CFR va sta, oficialii echipei au parafat un amical cu divizionara D Gaz Metan Pielesti, meci care se va disputa pe „Depou“, de la ora 11.00.

Exit mobile version