14.5 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportPlesan va juca la tineret

Plesan va juca la tineret

Moti va evolua in centrul defensivei tricolorilor

Jucatorii reprezentativei de tineret a Romaniei s-au reunit ieri, la Bucuresti, pentru meciul cu selectionata similara a Macedoniei, care se va disputa vineri, de la ora 17.30, la Caracal, in preliminariile CE de tineret 2006. Printre jucatorii convocati pentru aceasta partida se numara si doi fotbalisti de la Universitatea Craiova, fundasul Cosmin Moti si mijlocasul Mihaita Plesan.

Selectionerul tinerilor tricolori, Nae Manea, a anuntat ca, fata de lotul stabilit initial, a renuntat la Claudiu Keseru (FC Nantes), care este accidentat, si la Lucian Burdujan (Rapid), pe care l-a exclus din lot. Acestia au fost inlocuiti de Mihaita Plesan si de rapidistul Ionut Stancu. Plesan nu a fost prezent la reunirea lotului antrenat de Nicolae Manea, el urmind sa se alature echipei de tineret la Caracal. Tehnicianul a precizat ca Plesan este binevenit la echipa de tineret atunci cind nu este convocat la prima reprezentativa de selectionerul Anghel Iordanescu.

Pentru meciul de la Caracal, Manea va avea la dispozitie urmatorul lot de jucatori: Alexandru Marc (FC Brasov), Eduard Zimmermann („Poli“ AEK Timisoara) – portari; Raul Ciupe (Sportul Studentesc), Lucian Goian (Dinamo Bucuresti), Cosmin Moti (Universitatea Craiova), Gabriel Tamas (Spartak Moscova), Cosmin Frasinescu, Ciprian Vasilache (ambii Gloria Bistrita), Ionut Stancu (Rapid Bucuresti) – fundasi; Banel Niculita („Poli“ AEK Timisoara), Mihaita Plesan (Universitatea Craiova), Ianis Zicu (Internazionale Milano), Razvan Cocis, George Florescu (ambii Serif Tiraspol), Adrian Cristea (Poli Iasi), Radu Marginean (CFR Cluj) – mijlocasi; Andrei Cristea (Steaua Bucuresti), Romeo Surdu (FC Brasov) – atacanti.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS