21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportSe revanseaza oltenii la Alexandria?

Se revanseaza oltenii la Alexandria?

Rulmentul – FC Caracal

• Stadion „Rulmentul“, astazi, ora 11.00.

• Formatii probabile:

Rulmentul: Fl. Andreescu – M. Stan, Pasca, V. Toader, Cusca – Ruster, M. Curt, M. Gheorghe, M. Stan – I. Cojocaru, V. Micu. Antrenor: G. Lungu.

FC Caracal: Bornescu – Mosteanu, Ciuca, Stoica, Velcovici – Ciobanu, Nauiu, Saceanu, G. Mihaita – D. Orac, Al. Piturca. Antrenor: N. Napoli.

• Vor arbitra: A. Comanescu – Fl. Stanescu, V. Marinescu.

• Celelalte partide: Dacia Mioveni – CS Otopeni, Juventus Bucuresti – Rapid II, Inter Pitesti – FC Sibiu, Unirea Urziceni – Oltul Slatina, Dinamo II – Petrolul Ploiesti, Building Severin – Inter Gaz.

Semiesecul din prima etapa, 2-2 cu International Pitesti, a pus capat incertitudinii in privinta antrenorului principal, Nae Ungureanu fiind inlocuit cu Nicolo Napoli. Principalul actionar, Paul Valuta, considera ca acel rezultat de egalitate a fost un esec: „Nu trebuia sa pierdem. Obiectivul meu este unul deosebit: promovarea in Divizia A. Ca atare, sper sa cistigam la Alexandria!“.

Timp de 13 ani, orasul Caracal nu a mai avut echipa in Divizia B, asa ca declaratiile optimiste ale principalului finantator au declansat o emulatie cum n-a mai fost de mult prin fosta capitala a Romanatiului.

Pina una alta, oltenii se deplaseaza in dimineata aceasta la Alexandria, unde meciul cu echipa gazda nu se anunta a fi unul usor, Rulmentul smulgind un punct la Slatina, in prima etapa, in fata „Oltului“.

Silvian Cristescu este optimist in privinta meciului de astazi: „Mergem la Alexandria sa batem! Trebuie sa aducem puncte din deplasare, sa amelioram minusul de la «adevar». Atmosfera este buna, iar baietii sint concentrati si vor sa faca o figura frumoasa. Eu inca nu sint apt de joc, asa ca voi sta pe banca“. Dina si Petrescu nu fac deplasarea, fiind accidentati.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS