6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024

A cui stea apune?

Steaua – „U“ Craiova

• Stadion „Steaua“, miine, ora 19.00 (TVR1).

• Formatii probabile:

Steaua: Hamutovski – Ogararu, Radoi (Falemi), Ghionea, P. Marin – Fl. Dumitru, Paraschiv, D. Munteanu, Dica – Neaga, A. Cristea. Antrenor: Walter Zenga.

„U“ Craiova: Guso – Daouda, Murgan (Mutica), Moti – Buhus, Bundea, Plesan, Frunza, Preda – Gane, Borbely (M. Ilie). Antrenor: Mircea Rednic.

• Vor arbitra: I. Serea – Z. Szekely, I. Popa. Rezerva: Z. Erdei.

• Observatori: A. Popescu, I. Igna.

In Ghencea, se va disputa miine un derbi, chiar daca intre cele doua formatii exista diferente de lot, puncte, buget etc. N-ar fi o noutate ca altfel stau lucrurile in Ghencea, acolo unde conduce, dupa bunul plac, Gigi Becali.

Mircea Rednic se teme de aceasta partida, care a devenit importanta din toate punctele de vedere. Va fi Ghencea un alt inceput pentru alb-albastri? Se pare ca da, deoarece, dupa acest meci, patronul Staicu este decis sa opereze schimbari la toate nivelurile. El este insa principalul vinovat, pentru ca a asistat destul de nepasator la toata „telenovela“ din aceasta vara. Presa, pe care oficialii clubului o acuza, a semnalat inca din perioda de transferuri ca pe Unirii 86 nu este liniste, ca unele zimbete sint doar de ochii lumii s.a.m.d.

Acum, dupa patru etape, am contabilizat doar trei puncte, – 3 la „adevar“, iar antrenorul Mircea Rednic se confrunta cu multe probleme, unele depasindu-l. Chiar daca nu le spune oficial presei, ele sint cunoscute pina si de ultimul suporter: tensiuni si bisericute in lot, forma neasteptat de slaba a asa-zisilor titulari, un potential fizic scazut, lipsa omogenitatii etc.

Steaua si-a dezamagit patronul si suporterii prin evolutia de joi seara, iar publicul a reactionat scandind numele lui Marius Lacatus, asa ca Zenga deja are frisoane. Ca atare, e logic ca si stelistii sa doreasca sa invinga cu orice pret, pentru a avea parte de liniste si puncte, ca sa-l imbuneze pe finantator.

Craiova ar putea specula acest moment, dar, pentru a face o figura frumoasa in Ghencea, oltenii trebuie sa joace altceva decit pina acum. Sa nu uitam ca Zenga a titularizat joi seara vreo cinci jucatori care, de obicei, nu prea erau in primii „11“, dar miine el nu va mai risca nimic.

Asadar, cei doi antrenori vor fi, intr-un fel, cu sabiile lui Gigi si Dinel deasupra capului! Cu astfel de presiuni, este greu sa iti vezi linistit de treaba…

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS