Acasă Sport Dinel, presedinte de 23 august

Dinel, presedinte de 23 august

Mariajul lui Pavel Badea cu Universitatea s-a incheiat ieri-dimineata. Dupa o discutie de o ora si jumatate cu patronul Dinel Staicu, la sediul clubului, presedintele executiv si-a inaintat demisia, asa cum promisese in conferinta de presa de simbata. Badea a parasit clubul, dar a ramas in „silenzio stampa“, el refuzind sa mai dea vreo declaratie la plecare, suparat fiind pe presa locala, pe care a considerat-o principala vinovata pentru ceea ce s-a petrecut la club.

„Badea a fost mina mea dreapta si totodata cel mai bun presedinte pe care l-am avut de cind am venit la Universitatea. Dupa disparitia lui Petre Deselnicu si Vasile Costesin, plecarea lui Badea este cea mai mare pierdere pe care am avut-o“, a afirmat Dinel Staicu.

Finantatorul Universitatii a decis sa nu mai numeasca o alta persoana in fruntea clubului pina cind va renunta la echipa, el urmind sa indeplineasca, pe linga functia de presedinte al Consiliului de Administratie, si rolul de presedinte executiv. „Ma voi solicita mai mult decit pina acum si sper sa pot indeplini si sarcinile acestei functii. Oricum, voi iesi mai putin in fata si voi lasa rezultatele echipei sa vorbeasca“, a spus Dinel, anuntindu-si astfel si intrarea in „silenzio stampa“, „din solidaritate fata de jucatori.“

„Cea mai mare prostie ar fi sa renunt la Rednic“

Neputind explica de ce antrenorul principal are deplina sustinere a publicului, in timp ce presedintele a fost contestat, Dinel

si-a manifestat intregul sprijin pentru Mircea Rednic, catalogind eventuala despartire de acesta drept „cea mai mare prostie pe care as putea-o face.“

Patronul Universitatii l-a „atins“ totusi pe „Puriu“ pentru inceputul slab de campionat, spunind ca are un lot mult mai numeros decit in sezonul trecut, dar pozitia din clasament este inferioara: „Nici cind am cumparat echipa de la Netoiu nu am adus atitia jucatori. Cind echipa era pe locul patru, lotul era mult mai subtire decit acum“. Staicu a mai afirmat ca sint slabe sanse ca Lucian Dobre sa joace la Craiova, deoarece Petrolul a avut in privinta sa pretentii de neacceptat, in timp ce Mutica va avea drept de joc incepind cu etapa urmatoare.

Oferte pentru Badea

Dinel Staicu a marturisit ca, duminica, l-a facut pe Badea sa revina asupra deciziei luate cu o zi inainte, dar „socul presei“ de ieri- dimineata l-a determinat pe fostul presedinte sa nu mai continue in fruntea clubului.

Pavel Badea i-a impartasit lui Staicu intentia de a nu mai reveni vreodata in functia de presedinte, patronul propunindu-i sa ramina totusi la club in rol de consilier al sau: „L-am sfatuit sa refuze ofertele de a antrena la FC Craiova sau Apulum Alba Iulia si i-am propus functia de consilier, dar nu am primit inca un raspuns din partea lui“.

Rednic nu se simte presat

Mircea Rednic a afirmat ca nu este nici un fel de presiune asupra sa in ciuda rezultatelor negative de pina acum si chiar simte sprijinul din partea suporterilor olteni si a patronului Dinel Staicu.

Tehnicianul craiovean a afirmat ca presedintele Pavel Badea nu i-a reprosat nimic in perioada in care a fost la club: „Nu trebuie sa uitam ca au venit zece jucatori noi si nu se formeaza o echipa peste noapte“.

Mircea Rednic a precizat ca Universitatea are nevoie de un rezultat bun in meciul cu Steaua, pentru a scapa de „pasa neagra“ prin care trece echipa.

Antrenorul Universitatii nu a fost prezent la antrenamentul de ieri-dimineata al echipei, deoarece a fost la Bucuresti, pentru cursurile PRO de antrenori. Sedinta de pregatire de pe „Ion Oblemenco II“ a fost destul de dura, preparatorul fizic belgian Cedric Flamande „scotind untul“ din jucatorii craioveni.

Exit mobile version