12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVictorie pentru Ungureanu!

Victorie pentru Ungureanu!

Partida va fi condusa de arbitra Teodora Albon

FC Caracal – Inter Pitesti

• Stadion „Parc“, astazi, ora 11.00 (intrarea libera).

FC Caracal (formatia probabila): Bornescu – Mosteanu, Ciuca, Stoica, Vodita – Velcovici, Saceanu, Nauiu, G. Mihaita – D. Orac, Al. Piturca. Antrenor: Nae Ungureanu.

• Vor arbitra: T. Albon – M. Albon, L. Sirbu.

• Observator: M. Mihail.

• Celelalte partide: Rapid II – Dacia Mioveni, FC Sibiu – Juventus Bucuresti, Oltul Slatina – Rulmentul Alexandria, Petrolul Ploiesti – Unirea Urziceni, Inter Gaz – Dinamo II, Minerul Motru – Building Vinju Mare.

Caracalenii asteapta cu nerabdare debutul echipei „achizitionate“ din Parcul „Romanescu“, mai ales ca ultimul campionat in care gazdele au avut o formatie in Divizia B a fost in sezonul 90/91. Sportul Muncitoresc Caracal, denumirea de atunci a gazdelor, a promovat in liga a doua in1987, apoi si-a schimbat denumirea in FCM. Stadionul „Parc“ se afla inca in lucrari de modernizare, iar astazi intrarea este libera.

Meciul inaugural se desfasoara intr-o conjunctura aparte, jucatorii fiind pregatiti si obisnuiti cu stilul fostului mare fotbalist al „Craiovei Maxima“, Nae Ungureanu, dar actionarul majoritar, Paul Valuta, a declarat ca negociaza cu italianul Napoli preluarea bancii tehnice a echipei! Si asta cu citeva ore inainte de inceperea campionatului?! Misiunea lui Ungureanu este astfel una destul de ingrata deoarece trebuie sa-si fereasca jucatorii (si pe el!) de atmosfera apasatoare in privinta „jocurilor“ lui Paul Valuta&comp… Gazdele se afla de joi in cantonamentul de la Deveselu. Cristescu este nerefacut, iar Dina si Petrescu sint accidentati.

Jean Nitulescu, managerul general al oltenilor, a spus ieri: „La ora acestui dialog, antrenorul echipei este Nae Ungureanu, secondat de Silvian Cristescu. Daca astazi (ieri – n.r.) nu s-a anuntat altceva, ce facem acum? Anuntam in ziua meciului pe altcineva? Doamne fereste! Domnul Paul Valuta se afla pe la Focsani, vine abia in aceasta seara (ieri-seara – n.r.), nu cred ca este posibila o asemenea schimbare, repet, cu citeva ore inainte de meciul inaugural. Ar avea impact asupra jucatorilor…“. In campionatul trecut, International FC Pitesti s-a clasat pe locul opt, iar FC Craiova (transferata acum la Caracal) pe locul noua.

Sa mai notam ca meciul va fi arbitrat, in premiera pentru Caracal, de o femeie, Teodora Albon din Cluj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS