8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportRezultate obtinute de sportivii romani

Rezultate obtinute de sportivii romani

Natatie: Inotatorul Dragos Coman s-a calificat ieri in finala probei masculine de 1500 m liber din cadrul Jocurilor Olimpice de la Atena, obtinind al saselea timp in serii: 15 minute, sase secunde, 33 de sutimi. Lupta pentru o medalie se va da astazi, iar romanul va avea de infruntat adversari precum britanicul David Davies, rusul Iuri Prilukov, australianul Grant Hackett sau americanul Larsen Jensen.

Ramona Ciobanu a obtinut al 24-lea punctaj (268,23) in calificarile probei de sarituri de la platforma de 10 m a concursului de natatie si nu s-a calificat in finala, unde au acces primele 18 sportive. Cele mai mari punctaje in preliminarii le-au obtinut ucraineana Olena Jupina – 371,10, australiana Laoudy Tourky – 367,23 si canadiana Emilie Heymans – 351,12.

Atletism: Marian Oprea a obtinut ieri calificarea in finala probei olimpice de triplu salt, saritura sa, de 17,44 m, clasindu-l pe locul doi in Grupa preliminara B. Cel mai bun rezultat l-a inregistrat cubanezul Yoandri Betanzos – 17,53 m, ceilalti sportivi calificati direct din aceasta grupa fiind brazilianul Jardel Gregorio – 17,20 m si rusul Viktor Guscinski – 17,17 m. Finala probei masculine de triplu salt va avea loc miine.

Haltere: In finala categoriei 77 de kilograme din concursul masculin de haltere, sportivul Sebastian Dogariu s-a clasat pe locul 11 la total, cu 345 kg. La stilul smuls, Dogariu a ridicat 155 kg, iar la stilul aruncat 190 kg.

Judo: Gabriel Munteanu a fost invins prin ippon de brazilianul Daniel Hernandes in recalificarile categoriei 100 kg, din cadrul concursului olimpic de judo de la Atena. Munteanu pierduse in turul al doilea, tot prin ippon, in fata unuia dintre favoritii competitiei, rusul Tamerlan Tmenov.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS