12 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCraiovenii au facut scor

Craiovenii au facut scor

In cadrul etapei a doua din returul campionatului national de juniori A (nascuti in 1986), echipa antrenata de Daniel Mogosanu a intrecut pe teren propriu formatia Dacia Mioveni, cu scorul de 12-1 (5-1). Marcatorii fostului fundas dreapta al Universitatii au fost: Stavaru (3), N. Popescu (2), Scarlat (2), Iancu (2), Staicu, Giju si Preda.

La categoria juniori B (antrenor Aurica Beldeanu), Universitatea a dispus de Dacia Mioveni, cu 6-0 (4-0), golurile fiind reusite de Barboianu (2), Nica (2), Ruicea si Virlan.

In cadrul etapei a treia, cele doua echipe de juniori ale Universitatii se vor deplasa miine la Tirgoviste, pentru meciurile cu grupele de juniori ale clubului FCM.

Tot in aceasta etapa, FC Universitatea FEFS Craiova nu a avut probleme cu International Pitesti, ambele grupe de juniori ale clubului reusind sa cistige. Daca echipa de juniori A s-a impus doar cu

3-1 in fata pitestenilor, colegii lor mai mici au facut scor.

Juniorii B au cistigat cu 6-0, prin golurile reusite de Grigore, C. Barbu, Cicea, Sprincenat (2) si A. Ionita. Grupa ’88, pregatita de Marian Barbu, dispune de citiva jucatori de perspectiva, cum ar fi marcatorul celor doua goluri, Sprincenat, Lisei, Cicea sau portarul Maracine. De asemenea, un jucator extrem de talentat, despre care se va mai auzi cu siguranta, este mijlocasul la inchidere Daniel Palcau, fotbalist nascut in 1989, dar bine legat pentru virsta lui. Bun sutor de la distanta, Palcau este si un bun recuperator, calitati necesare pentru postul sau.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS