6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportZahiu a oprit 20 de jucatori in lot

Zahiu a oprit 20 de jucatori in lot

Pentru antrenorul Minerului Motru, Gabi Zahiu, turneul de pregatire dotat cu Cupa „Minerul“ a fost un criteriu de a-si stabili lotul pentru viitorul sezon. Tehnicianul doreste 24 de jucatori pentru campionatul urmator, dintre care trei portari si doi juniori. Deocamdata, Zahiu conteaza pe 20 de fotbalisti, zilele urmatoare urmind sa se clarifice situatia celorlalti jucatori care sint in litigiu cu cluburile de unde provin si care vor sa evolueze pentru „mineri“. Portarii Munteanu, Antici, Nita, fundasii Mirea, Soo, Ion Constantin, Purcel, Nueleanu, Stoian, Caibar, mijlocasii Popescu, Patrascu, Balan, Epure, Trifu, Hanu, Nicoloff, A. Popescu si atacantii Volocaru si Glisca sint cei 20 de componenti ai Minerului Motru pentru editia urmatoare de campionat.

O posibila achizitie in defensiva este cea a fostului jucator al echipei Pandurii, Amzucu, care a evoluat in sezonul trecut la divizionara A FC Oradea, iar acum este liber de contract. Amzucu a fost prezent pe teren in toate cele trei jocuri ale Minerului Motru sustinute la turneul organizat recent de USMO. Zahiu este nemultumit de compartimentul ofensiv, unde are doar doi jucatori, dar spera ca pina la debutul in campionat sa rezolve si acest neajuns.

Minerul Motru a sustinut ieri un meci de verificare in compania divizionarei C Arsenal Motru, elevii lui Gabi Zahiu impunindu-se cu 3-1, prin golurile lui Volocaru, Glisca si Epure. „Minerii“ vor sustine astazi, de la ora 11.00, un alt amical, la Severin, cu Building Vinju Mare, urmind ca simbata, de la aceeasi ora, sa le acorde revansa la Motru. Zahiu doreste sa mai perfecteze doua jocuri de pregatire pina la startul campionatului, de preferinta cu echipe din Divizia B.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS