24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportSandoi si-a stabilit lotul pentru viitorul sezon

Sandoi si-a stabilit lotul pentru viitorul sezon

Dupa turneul amical dotat cu Cupa Minerul, Emil Sandoi, antrenorul cistigatoarei Pandurii Tirgu Jiu a anuntat lotul pe care se bazeaza in viitorul campionat, cind oltenii au obiectiv promovarea. Tehnicianul gorjenilor a renuntat la serviciile lui Negrila, Nicola si Gaman, acestia fiind liberi sa-si caute echipa. Nergila este dorit de antrenorul Gabi Zahiu la Minerul Motru, de Nicola este interesata divizionara C Minerul Matasari, iar Gaman ar putea ajunge la Petrolul Ticleni. Sandoi a optat pentru sezonul viitor pe serviciile a 24 de jucatori: portari – Lung, Balaet, Pindaru; fundasi – Radoi, Craciunescu, Trofin, Bogoi; mijlocasi – Popete, C. Popescu, Ursu, Cristea, Arcanu, Negut, Bertea, Lacoviste, Nica, Scarlat, Stefan; atacanti – Vintilescu, Buca, Ungureanu, Lapadat, plus juniorii Jianu si Cazacu. Lotul mai poate fi completat cu cel putin un jucator, daca tinem cont de declaratia directorului de imagine, care anunta la ultima conferinta de presa un transfer de senzatie, dar mai poate pierde si alti jucatori, Nica, de exemplu, exprimindu-si dorinta de a parasi Pandurii.

Buget tot ca anul trecut

Prezent la conferinta de presa de dupa turneu, presedintele „pandurilor“, Marin Condescu, a anuntat un buget de 15 miliarde de lei pentru viitorul campionat, la fel ca si sezonul precedent. Bugetul va fi completat cu banii oferiti de Consiliul Judetean Gorj, Consiliul Local Tirgu Jiu, precum si din vinzarea biletelor de intrare. Condescu si-a dat seama la acest turneu ca exista locuri in stadionul „Municipal“, unde vizibilitatea spectatorilor este redusa, aceste deficiente trebuind indreptate in conditiile in care spectatorul plateste bilet. Presedintele spera ca echipa sa sa aiba un parcurs bun, cel putin la jocurile de acasa, pentru a atrage cit mai multi spectatori si pentru a creste cota incasarilor: „Daca avem norocul sa nu pierdem acasa, vom avea spectatori multi si constanti“, a spus Condescu. Acesta a reconfirmat inca o data ca obiectivul echipei in viitorul sezon este promovarea.

Nu au cu ce se deplasa in Capitala

Echipa Pandurii trebuia sa plece ieri-dimineata, la ora 8.00, la Bucuresti, unde va sustine in aceasta saptamina trei partide de verificare si vizita medicala la Institutul de Medicina Sportiva. Jucatorii au fost prezenti la stadion la ora stabilita, insa autocarul nu a venit nici pina la ora 13.00. Jucatorii au primit program de voie din partea antrenorului secund Florin Bejinaru. Autocarul, care apartine unei firme de transport din Mehedinti, s-a defectat si a trebuit sa fie inlocuit cu altul de la Severin. In urma cu doua zile, autocarul pe care il folosea echipa pentru deplasarile in judet a luat foc la Rosiuta, in apropeire de municipiul Motru, cind transporta echipa Vointa la meciul cu Jiul Petrosani din cadrul turneului dotat cu Cupa Minerul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS