14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportUn alt inceput antagonic?

Un alt inceput antagonic?

Sezonul trecut ne-a amagit doar cu locul patru, fara nici o iesire in Europa, desi Universitatea ar fi putut, la un moment dat, sa se agate de o calificare in Cupele Europene. Cu patru (!) tehnicieni pe sezon – Craiova a ramas masina de tocat antrenori -, oltenii au fost oarecum bulversati de toate framintarile si tensiunile de la club, iar principalul vinovat a fost patronul echipei, cel care n-a reusit sa-si impuna cu fermitate punctul de vedere.

Dupa numirea antrenorului Mircea Rednic, suporterii au fost asigurati ca la Universitatea va fi liniste, ca performanta va fi obiectivul oltenilor. Toate bune si frumoase… Capitala chiar si-a pus unele probleme, dar bosii au rezolvat operativ totul – de la insinuarea ca in meciul cistigat de olteni in fata Rapidului unii giulesteni nu si-ar fi aparat corect sansele, pina la victoria dinamovistilor ca pe timpuri, respectiv cu ajutorul arbitrilor.

Noul sezon? Gasim suficiente motive de ingrijorare deoarece, in Craiova, totdeauna se nasc probleme. Si aproape toate la momentul potrivit, cum este acum, cu citeva zile inainte de debutul in campionatul 2004/2005. Patronul a anuntat ca se afla la cota de avarie cu finantarea, mass-media pretind ca intre presedintele executiv si antrenorul principal exista zimbete doar de complezenta, suporterii continua sa-l atace pe Badea, iar meciul cu FC Arges bate la usa.

Dintotdeauna, primul meci este foarte important pentru sezon. Partida din Trivale se anunta, traditional, un derbi al provinciei. Sa nu neglijam un amanunt neoficial, ca sa zic asa. La FC Arges au ajuns citiva jucatori de-ai lui Netoiu, iar presa a scris, la finalul sezonului trecut, ca n-ar fi exclusa o implicare a comandantului la gruparea pitesteana.

Asadar, sa lasam acum toate orgoliile de o parte. De ce sa dam dusmanilor ocazia sa profite de tensiunile aiurea din Banie? Iarasi ne taiem singuri creanga? Chiar daca este club privat, nimeni dintre autoritatile locale nu se implica in destinul acestui club fanion… Atunci, pun o intrebare naiva: de ce s-au implicat unii cu functii importante la Craiova si Bucuresti in transferul actiunilor clubului de la Netoiu la Staicu?

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS