13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportRednic da bani si pentru Ziyati

Rednic da bani si pentru Ziyati

Pentru Mircea Rednic, pista Ziyati a ramas in continuare deschisa, chiar daca presedintele Universitatii, Pavel Badea, nu-l doreste la Craiova, iar presedintele Rapidului, Dinu Gheorghe, l-a declarat transferabil doar peste hotare. Nereusind sa-l vinda la pretul solicitat initial, 150.000 de euro, Rapidul vrea sa scape de marocan inainte de reluarea campionatului, scazind pretul cu 50.000 de dolari.

„O sa discut miine (astazi-n.r.) cu George Copos, pentru ca n-am reusit sa-l conving pe Dinu Gheorghe. Exista posibilitatea ca Ziyati sa ajunga la Craiova“, a afirmat Mircea Rednic.

Tehnicianul este dispus sa participe cu o suma importanta de bani pentru aducerea lui Ziyati, la fel cum s-a intimplat si cu contractul lui Jerry Gane, Rednic platind 90 la suta din cei 120.000 de dolari incasati de atacant pe an. „Sint dispus la multe sacrificii pentru a face performanta cu Universitatea“, a conchis „Puriul“, care considera ca ar face o afacere buna daca l-ar cumpara cu trei milioane de dolari pe Plesan: „Ma gindesc la acest lucru, ca tot mi-am vindut fabrica“.

Rednic a afirmat ca el este cel care decide transferurile, presedintelui Badea revenindu-i doar sarcina de a negocia contractele: „Impresarii si jucatorii au incredere in mine, pentru ca ii ajut si pe ei sa cistige“.

Antrenorul craiovean a precizat ca incearca sa transfere pe ultima suta de metri inca trei jucatori: un mijlocas ofensiv, un mijlocas dreapta si un atacant.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS