17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportEma Bogdan, vicecampioana nationala

Ema Bogdan, vicecampioana nationala

Timp de o saptamina, la Braila a avut loc Campionatul National individual de tenis pentru copii, turneu de categoria a II-a rezervat sportivilor cu virsta de 12 ani (baieti si fete). Competitia a fost extrem de puternica, tinind cont ca s-au inscris la start peste 180 de mici tenismeni din toata tara. Si de aceasta data Bania a demonstrat ca are talente si in sportul alb, rezultatele obtinute de cele trei reprezentante ale Craiovei fiind foarte bune.

Lidera acestei categorii de virsta a fost Ema Bogdan, sportiva de la TC Olimp pregatita de Ilie Cojan devenind vicecampioana nationala. Pornita din postura de cap de serie numarul 2, Ema si-a confirmat statutul de favorita, reusind sa ajunga fara probleme in finala, dupa ce a trecut in semifinale de Miruna Spiridon, in trei seturi, 6-3, 1-6, 6-4. In ultimul act, craioveanca a pierdut in fata bucurestencei Lorena Gheorghe, favorita numarul 1 si lidera clasamentului national, cu 1-6, 2-6.

Un rezultat excelent l-a obtinut si Ingrid Radu, sportiva de la CS Triumf Craiova, care, plecata din pozitia de favorita numarul 14 pe tabloul de 64, s-a oprit in semifinale, unde a fost invinsa de campioana Lorena Gheorghe, scor 6-0, 6-1. Ingrid a obtinut astfel un merituos loc trei la un campionat national, cea mai buna performanta din palmaresul ei.

Cea de-a treia reprezentanta a Baniei, Patricia Avramescu (CS Vointa), a fost eliminata in optimi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS