8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDoljenii - mai buni decit bucurestenii

Doljenii – mai buni decit bucurestenii

Stadionul „Lia Manoliu“ din Bucuresti a gazduit simbata un amical intre o selectionata a Doljului formata din fotbalistii care activeaza in campionatul judetean si o reprezentativa a Bucurestiului, in vederea stabilirii Nationalei Romaniei de fotbal amator care lupta pentru calificarea la Campionatul European. Pentru a ajunge la editia a patra a Europenelor de amatori, tricolorii vor evolua in perioada 19-24 septembrie, la Bucuresti, intr-o grupa preliminara, din care mai fac parte reprezentativele Sloveniei, Letoniei si Estoniei.

Fotbalistii doljeni au demonstrat inca o data ca in Oltenia sportul rege este la el acasa, reusind sa invinga cu 1-0 formatia din Capitala, dupa un meci viu disputat, prin golul reusit de atacantul Avintului Isalnita, Vintila, in minutul 14.

„La inceputul meciului, se credea ca o sa facem doar act de prezenta, pentru ca echipa din Bucuresti era formata din jucatori care activasera mult timp esaloanele superioare. Dar am lasat o impresie foarte buna, facind un meci care l-a surprins chiar si pe Nae Manea (antrenorul nationalei de tineret – n.r.), venit pentru a face selectia. In plus, nu am avut voie sa luam jucatori de la formatiile din Craiova, gen «GP», Chimia“, a precizat Sorin Patrascu, cel care s-a ocupat de pregatirea reprezentantei Doljului.

Prin urmare, nu mai putin de 11 fotbalisti olteni au fost opriti la nationala Romaniei: Guran (ASF Mirsani) – portar, Preda, Vintila (Avintul Isalnita), Vancea, Dragoi (Unirea Podari), Stoica, Oprescu, Stemat (Recolta Ostroveni), Ceausu, E. Iancu, Chiva (Dunarea Calafat) – jucatori de cimp.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS