21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFanii doresc rezolvarea transferurilor

Fanii doresc rezolvarea transferurilor

Neintelegerile dintre presedintele Badea si Mircea Rednic privind achizitionarea lui Ziyati, dar si nerezolvarea transferurilor lui Frunza, A. Dumitru sau Pascovici de catre conducerea Universitatii n-au fost trecute cu vederea de fanii olteni. Brigada „Ultras“ a afisat, pe parcursul primei reprize, mesajul: „Badea, antrenor e Rednic. El stabileste achizitiile. Tu incearca sa le rezolvi“.

Simpatia de care se bucura Rednic din partea fanilor este in continua crestere, numele antrenorului Universitatii fiind scandat in numeroase rinduri de cei 15.000 de spectatori.

Nu acelasi lucru se poate spune despre camerunezul Njock, care a fost declarat „persona non-grata“ de catre cei care il aclamau in sezonul precedent. Semnul „Interzis“ peste numele si numarul lui Njock era infatisat pe o pinza arborata in peluza „Cristi Neamtu“, absenta camerunezului de la pregatiri fiind catalogata drept lipsa de respect fata de culorile clubului.

Revenirea lui Ionel Gane la Universitatea a fost salutata printr-un mesaj prezent la tribuna a II-a: „Jerry Gane – 4 ever oltean.“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS