10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMai putine echipe in Divizia D

Mai putine echipe in Divizia D

AJF Dolj a stabilit cind vor debuta cele trei campionate pe care le pastoreste. Noul sezon competitional al Diviziei D va incepe pe 7 august, Categoria Elita va debuta pe 15 august, in timp ce startul in Categoria Onoare se va da pe 5 septembrie.

Fata de anii trecuti, Divizia D se va disputa, in sezonul 2004/2005, dupa un alt sistem competitional. Campionatul va fi alcatuit din 12 sau 14 echipe, a caror clasificare finala va fi facuta dupa ce vor juca in play-off si play-out. Din Divizia D vor retrograda patru echipe.

„Am hotarit sa schimbam sistemul de desfasurare a Diviziei D deoarece citeva dintre echipele care aveau dreptul sa evolueze in acest campionat ne-au anuntat ca nu se vor mai inscrie din cauza lipsei de sustinere financiara. Dupa ce s-au vazut cu sacii in caruta si au fost realesi in functii, primarii mai multor comune au renuntat sa mai sustina echipele de fotbal. Spre deosebire de acestia, primarul comunei Poiana Mare a hotarit sa reinfiinteze echipa de fotbal, care se va inscrie saptamina viitoare in Categoria Elita“, a spus presedintele AJF Dolj.

Categoria Elita va fi alcatuita din patru serii a cite 16 echipe, urmind sa promoveze in Divizia D cistigatoarele seriilor, in timp ce Categoria Onoare va avea in componenta cinci serii, iar in fiecare dintre acestea vor juca sase-opt echipe.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS