10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportRivaldo va juca la Olympiakos

Rivaldo va juca la Olympiakos

Fotbalistul brazilian Rivaldo si-a dat acordul pentru a evolua la vicecampioana Greciei, Olympiakos Pireu, in urmatorul an competitional. Venirea brazilianului, campion mondial cu nationala „auri-verde“ in 2002, este ca si perfectata, antrenorul Dusan Bajevic afirmind ca transferul lui Rivaldo este un nou impuls dat fotbalului elen dupa cistigarea Campionatului European din Portugalia.

Cistigatorul Balonului de Aur in anul 1999, insotit de sotia si de fiul sau, nu a facut nici un comentariu la sosirea in Grecia, unde a fost intimpinat de aproximativ 3.000 de suporteri ai noii sale formatii.

Presa din Grecia a catalogat deja transferul ca fiind „cel mai mare din istoria fotbalului elen„, atacantul de 32 de ani urmind sa cistige aproximativ 1,5 milioane euro in viitorul sezon.

Cariera lui Rivaldo a cunoscut o perioada zbuciumata, mai ales dupa ce a fost pus pe liber de AC Milan, in decembrie 2003. Rivaldo s-a transferat apoi in Brazilia, la Cruzeiro, dar a parasit echipa la scurt timp.

Cu toate acestea, ofertele nu au intirziat sa apara, fiind dorit printre altele de Bolton Wanderers, Celtic Glasgow, Werder Bremen si de cluburi din Orientul Mijlociu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS