13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPandurii cauta director executiv

Pandurii cauta director executiv

Reprezentantii a patru dintre cei cinci actionari ai divizionarei B Pandurii Tirgu Jiu s-au intilnit in aceste zile pentru a pune la punct un program prin care sa sprijine realizarea obiectivului propus de oficialii clubului, promovarea in Divizia A. Presedintele clubului, Marin Condescu, presedintele CJ, Ion Calinoiu, primarul municipiului Tirgu Jiu, Florin Circiumaru, si directorul general al SNLO, Tiberiu Tabacu, au fost de acord sa sustina din toate punctele de vedere eforturile echipei lui Sandoi de a realiza o premiera in fotbalul gorjean.

Una dintre prioritati este gasirea unui conducator la clubul Pandurii care sa se ocupe de rezolvarea problemelor curente ale echipei. In cel mai scurt timp se vor identifica persoane serioase, cu cunostinte in domeniu, care sa merite functia de director executiv, deoarece, in prezent, presedintele Marin Condescu si directorul de imagine Viorel Temelescu sint singurii care se ocupa de destinele echipei.

Presedintele Marin Condescu a propus consiliului judetean cresterea cotizatiei de actionar al divizionarei B gorjene la cinci miliarde de lei. Ion Calinoiu va modifica hotarirea de membru fondator si de participare la asociatie si va veni cu o propunere care va fi mai mare decit in prezent, insa nu garanteaza ca suma totala va coincide cu cerintele lui Condescu.

Achizitiile au semnat

Pandurii Tirgu Jiu a reusit sa-si asigure serviciile celor noua jucatori care erau la final de contract sau au fost achizitionati in aceasta vara. Lung si Nica, care au evoluat si in sezonul trecut in echipa lui Sandoi, si-au prelungit angajamentele cu Pandurii, primul fiind doar imprumutat de la Steaua Bucuresti. Craciunescu, Ungureanu, Bogoi, Pindaru, Bertea, Scarlat si Negut au semnat si ei contract de joc cu divizionara B gorjeana, care sint valabile trei ani.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS