10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportUngureanu si Vintilescu au punctat din nou

Ungureanu si Vintilescu au punctat din nou

Pandurii Tirgu Jiu a remizat cu Unirea Sinnicolau Mare, 2-2, in al treilea meci amical al sezonului pentru gruprea gorjeana. Jocul s-a desfasurat la Baile Herculane, locul de cantonament al ultimei echipe. Golurile gorjenilor au fost marcate de Ungureanu si Vintilescu, dupa ce tirgujienii au fost condusi la pauza, cu 2-0, de catre nou promovata in Divizia B, Unirea. La fel ca in ultima partida de verificare, rezultatul de egalitate a fost asigurat in partea secunda datorita reusitelor celor mai in forma atacanti ai „pandurilor“, Vintilescu si Ungureanu, cei doi marcind la fiecare aparitie in tricoul formatiei gorjene in acest sezon. Ambii au patru goluri in cele trei jocuri amicale, cite doua in Italia si cite unul in fiecare partida disputata in Romania, cu UTA si Unirea Sinnicolau Mare.

Antrenorul Emil Sandoi a folosit toti jucatorii din lot, coordonatele acestui joc fiind caldura foarte mare si terenul foarte prost. „Este normal sa existe o cadere in jocul fotbalistilor mei dupa ce am coborit de la 1.900 de metri abia de citeva zile si nu am reusit sa facem decit un antrenament“, i-a linistit Sandoi pe suporterii gorjenilor dupa aceasta remiza neasteptata.

Sandoi a inceput meciul cu urmatoarea formula de echipa: Pindaru – Bogoi, Nicola, Trofin, Popete, Negut, Nica, Ursu, Scarlat, Buca, Lapadat. In partea secunda au intrat si ceilalti componenti ai lotului care au reusit sa aduca egalarea.

Pandurii va juca astazi un amical cu divizionara A FC Arges, pe stadionul „Municipal“ din Tirgu Jiu, de la ora 17.30, aceasta fiind prima aparitie in fata propriilor suporteri a divizionarei B gorjene. Meciul va fi arbitrat la centru de catre Mihai Prunariu, care isi face retragerea din arbitraj cu acest prilej.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS