11.2 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024

Norocul lui Mutu!

Presa din Italia si Anglia a speculat in ultimele zile pe marginea iminentei despartiri a atacantului roman Adrian Mutu de echipa Chelsea Londra. Aceste zvonuri au aparut in urma negocierilor purtate de clubul londonez cu atacantul Didier Drogba, de la Olympique Marseille, care ar urma sa-l inlocuiasca pe jucatorul roman in linia ofensiva a „albastrilor“. De asemenea, se pare ca directorul sportiv al clubului Juventus Torino, Luciano Moggi, a purtat tratative cu clubul britanic pentru achizitionarea „Briliantului“.

Nu le-au ajuns 28 de milioane de euro

Transferul lui Drogba la Chelsea a cazut deocamdata, presedintele clubului Olympique Marseille, Cristophe Bouchet, precizind ca a refuzat oferta de 28 de milioane de euro facuta de londonezi pentru atacantul ivorian. „Discutiile s-au purtat intre un reprezentant al clubului Chelsea si managerul general de la Marseille, Pape Diouf. Noi am considerat ca oferta inaintata de ei este insuficienta si i-am refuzat. Am vorbit cu Didier si am fost de acord ca el sa ramina“, a spus Bouchet. Drogba, de 26 de ani, autorul a 19 goluri in campionatul Frantei in sezonul trecut, a fost transferat la Olympique Marseille de la Guingamp, pentru sase milioane de euro.

Becali: „Sint simple speculatii“

Impresarul „Briliantului“, Ioan Becali, a spus ieri ca Adrian Mutu va ramine la Chelsea si ca articolele scrise in presa britanica si italiana in privinta plecarii atacantului roman sint simple speculatii. „Mutu ramine la Chelsea fara probleme. Am fost acum doua-trei saptamini la Londra si am disutat cu Mourinho, antrenorul «albastrilor», care a spus ca Mutu face parte din planurile sale tactice pentru sezonul viitor. L-a intrebat pe Mutu daca vrea sa ramina, iar jucatorul a raspuns afirmativ. Cu asta cred ca am spus tot. Restul sint simple speculatii“, a afirmat Ioan Becali.

Mourinho il acuza

pe Ranieri

Antrenorul „albastrilor“, Jose Mourinho, l-a acuzat pe Claudio Ranieri, fostul tehnician al gruparii de pe „Stamford Bridge“, de plecarile fotbalistilor argentinieni Juan Sebastian Veron si Hernan Crespo, invinuindu-l pe acesta de faptul ca cei doi nu s-au adaptat la echipa londoneza.

„Daca vreti sa stiti de ce au plecat Veron si Crespo, intrebati-l pe Ranieri“, a spus Mourinho ziaristilor, care i-au cerut sa explice care a fost logica cedarii celor doi fotbalisti.

„Nu este posibil ca doi fotbalisti de valoare mondiala sa nu se adapteze in Premier League. Din pacate, eu nu am mai putut sa fac nimic. Ei au plecat pentru ca nu s-au adaptat atunci cind echipa era condusa de Ranieri. Lui Crespo chiar i-am spus ca nu pot sa lucrez cu jucatori care au probleme“, a adaugat antrenorul portughez.

Veron si Crespo au fost imprumutati in pauza competitionala echipelor italiene Inter Milano, respectiv AC Milan, pentru o perioada de un an.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS