27.3 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDoua amicale in program

Doua amicale in program

Aflati in cantonamet la Deveselu, componentii divizionarei B FC Caracal mai au o saptamina de chinuri, dupa cum a afirmat principalul Nae Ungureanu, de lunea viitoare echipa urmind sa intre in alt program, bazat mai mult pe jocuri amicale si pe pregatire tehnico-tactica. „Deocamdata tragem tare in cantonament, facem cite doua antrenamente de zi si ne luptam cu caldura. Bine ca avem conditii optime“, a explicat Ungureanu programul de pregatire al oltenilor.

Totusi, pe linga sedintele cu caracter mai mult fizic, FC Caracal va sustine in aceasta saptamina si doua amicale, ambele acasa, pe stadionul „Parc“. Miine, trupa lui Ungureanu si Cristescu va intilni Oltul Slatina sau FC Olt Scornicesti (astazi se va decide care va fi adversarul), iar simbata va juca impotriva colegei de serie, Pandurii Tirgu Jiu.

Cu Piturca si Orac se va discuta simbata

Pe linga mai vechii componenti ai echipei, in cantonamentul de la Caracal a ajuns si stelistul Andrei Mihaita, un stingaci care i-a placut lui Ungureanu, tehnicianul craiovean urmind sa se decida in privinta atacantilor Voiculet (Juventus Pitesti) si Petrescu (ARO) care se pregatesc, de asemenea, cu echipa. La antrenamente s-au prezentat si trei jucatori care in campionatul trecut au evoluat pentru Progresul Caracal, Nauiu, N. Militaru si Mosteanu, in cazul acestora tehnicienii trebuind sa ia o hotarire pina la finele saptaminii. Alti doi fotbalisti de la divizionara C din localitate, portarul Raceanu si atacantul Velica, ajunsi in cantonamentul de la Deveselu, au facut cale intoarsa.

In continuare sint asteptati atacantul Elisei (Jiul Petrosani), dar si ceilalti doi stelisti, Alexandru Piturca si Daniel Orac, cu care oficialii divizionarei B vor purta o discutie dupa amicalul pe care Steaua il va sustine simbata, pe „Ion Oblemenco“, cu Universitatea.

Joia viitoare, FC Caracal va mai disputa un amical, cu Universitatea II, principalul Eugen Neagoe urmind sa-si definitiveze si el lotul pina la sfirsitul acestei saptamini.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS