10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportChelsea va organiza un meci in onoarea lui Zola

Chelsea va organiza un meci in onoarea lui Zola

Oficialii clubului englez Chelsea Londra au anuntat ca vor organiza, pe 8 august, un meci in onoarea fotbalistului italian Gianfranco Zola, care a fost votat de suporteri cel mai bun jucator al echipei londoneze din toate timpurile. Astfel, suporterii gruparii de pe „Stamford Bridge“ vor avea ocazia sa il revada pe Zola, care a evoluat sapte sezoane la clubul londonez, in perioada 1996-2003. Aceasta partida va coincide si cu prima prezenta pe banca tehnica a „albastrilor“ a noului antrenor al echipei, portughezul Jose Mourinho.

Gianfranco Zola a parasit gruparea londoneza chiar inainte ca aceasta sa fie preluata de miliardarul rus Roman Abramovici, vara trecuta, vechea conducere refuzind sa ii ofere un nou contract. Noul patron al clubului Chelsea a incercat sa il convinga pe Zola sa ramina in Londra, insa jucatorul italian le promisese celor de la Cagliari ca li se va alatura.

Potrivit cotidianului britanic The Sun, Gianfranco Zola simtea ca nu a avut ocazia sa le multumeasca suporterilor englezi pentru sprijinul lor si a insistat sa mai joace in fata lor o ultima partida. Zola a jucat pentru Chelsea Londra 312 partide, reusind sa marcheze 80 de goluri.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS