10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSparring-partner pentru lesi

Sparring-partner pentru lesi

Dupa usturatoarea infringere suferita in fata vicecampioanei Poloniei, Legia Varsovia, site-ul oficial al gruparii „ros-verzi“ a catalogat echipa craioveana drept un sparring-partner pentru Legia. Desi se asteptau la o replica puternica din partea romanilor, despre care stiau ca au ocupat locul patru la finalul campionatului trecut, polonezii considera ca au intimpinat rezistenta doar in prima jumatate de ora, pentru ca apoi sa se dezlantuie in fata unei Craiove „neputincioase“.

Pe arena „Bad Reichenhall IV“, jucatorii lui Rednic au inceput bine, deschizind scorul prin brazilianul Rubenilson, in urma unei pase de la Frunza. Atacantul „cariocas“ a confirmat inca o data increderea lui Mircea Rednic, el fiind, alaturi de Bundea, un real pericol pentru poarta adversa. Site-ul oficial al Legiei l-a creditat ca autor al golului pe… Corneliu Papura.

Egalarea a venit dupa numai zece minute din piciorul internationalului polonez Saganowski (’18), iar scorul la pauza a fost egal, desi ambele echipe au trecut pe linga gol.

Cea mai dura infringere a Craiovei, dupa cea din septembrie 2002, 0-4 la Bistrita, in campionat, s-a conturat in repriza secunda, cind nou-intratul Dudek s-a distrat cu defensiva olteana, inscriind de trei ori (’48, ’63, ’73). Wlodarczyk a punctat si el o data, pentru umilinta totala a celor care au imbracat tricoul Universitatii joi seara. Craiovenii au invocat un fault in atac la golul al doilea al adversarilor, marcat imediat dupa pauza si validat de arbitrii… polonezi!

O data cu inlocuirile efectuate, Mircea Rednic a incercat sa schimbe din mers si asezarea. Lutu, Stoianof si Vigariu au aparut in ofensiva in locul cuplului de „veterani“ Gane – Rubenilson, dar problemele lui Rednic au vizat apararea, unde „tripleta“ Daouda – Papura – Moti a fost de-a dreptul penibila. Jerry Gane a fost eliminat in minutul 62, la scorul de 1-4, dar alb-albastrii nu au evoluat in inferioritate, Vigariu substituindu-l pe „elvetianul“ Craiovei.

Mircea Rednic a folosit urmatoarea echipa: Guso (’78, N. Banica) – Daouda, Papura, Moti (’56, M. Iordache) – A. Dumitru (’46, Buhus), Bundea (’71, L. Preda), Plesan, S. Frunza (’46, Lutu), Borbely (’62, Murgan) – Gane (’62, Vigariu), Rubenilson (’46, Stoianof).

De partea cealalta, antrenorul Dariusz Kubicki i-a trimis in teren pe: Boruc (’46, Krzysztalowicz) – Choto (’79, Rzezniczak), Zielinski (’46, Jozwiak), Poledica (’83, Stanford) – Wroblewski (’46, T. Sokolowski II), Magiera, T. Sokolowski I (’46, Dudek), Surma, Karwan (’46, Kielbowicz) – Wlodarczyk (’79, Korzym), Saganowski.

Meciul a fost condus de arbitrii polonezi Gregorz Gromek, Cristopher Jenda si Adrew Barmosz.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS