6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportUngureanu a marcat din nou

Ungureanu a marcat din nou

Pandurii Tirgu Jiu a disputat al doilea amical al sezonului la Arad, in compania divizionarei B UTA. Partida s-a terminat la egalitate, 2-2 dupa ce la pauza scorul fusese 2-0 pentru elevii lui Emil Sandoi. Golurile au fost reusite de Vintilescu si de Ungureanu, cei doi reusind sa inscrie in fiecare partida disputata de „panduri“ de la reluarea pregatirilor.

Dupa pauza, gorjenii au fost egalati din singurele ocazii pe care si le-au creat aradenii la poarta aparata de Pindaru. „Au trecut de doua ori centrul terenului si au dat doua goluri“, a spus Emil Sandoi. Antrenorul gorjenilor a fost multumit de raspunsul jucatorilor sai in aceasta partida: „A existat o stare de oboseala, dar au raspuns bine jocului, mai ales pentru perioada asta“.

Fotbalistii de la Tirgu Jiu au petrecut 24 de ore in autocar de la San Pellegrino, locul cantonamentului din Italia, pina la Arad, unde au ajuns la ora 6.00, avind la dispozitie doar 12 ore de refacere pina la debutul jocului. Sandoi a spus ca este satisfacut de cum s-au pregatit jucatorii sai in Italia, mai ales ca nu au fost probleme cu accidentarile, fotbalistii rezistind cu bine pregatirii fizice la care au fost supusi.

Ca si in primul joc, tehnicianul divizionarei B din Tirgu Jiu a folosit la Arad doua formule de echipa, dind posibilitatea tuturor jucatorilor sa-si cistige locul de titular. Singura exceptie s-a numit portarul Balaet, care a avut program separat de pregatire, nefiind folosit nici un minut dupa ce fusese suspectat de hepatita cu o luna in urma.

In prima repriza, Sandoi i-a folosit pe urmatorii jucatori: Lung – Negrila, Craciunescu, Bogoi, C. Popescu, Bertea, Negut, Cristea, Stefan (Arcanu), Ungureanu si Vintilescu. In partea secunda a partidei au evoluat: Pindaru – Radoi, Nicola, Trofin, Popete, Gaman, Nica (Lacoviste), Ursu, Scarlat, Lapadat si Buca.

„Pandurii“ au efectuat ieri un antrenament usor, dupa care au primit liber pina luni, cind este posibil sa joace un amical in compania divizionarei A Poli Timisoara, meci care va avea loc la Baile Herculane, de la ora 17.00. Joi, 22 iulie, Pandurii Tirgu Jiu incearca perfectarea unui meci de pregatire cu „U“ Craiova, locul de desfasurare nefiind cunoscut.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS