6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportS-a terminat incalzirea!

S-a terminat incalzirea!

Daca Mircea Rednic invoca, la reluarea pregatirilor, lipsa unor adversari din ligile inferioare pentru stabilirea unor meciuri amicale in tara, antrenorul Universitatii nu a dus lipsa unor sparring-partneri in Austria. Bucatari, frizeri sau agenti imobiliari si-au unit cu totii fortele si-au „pus-o“ de doua amicale contra echipei care le viziteaza regiunea in aceasta perioada. Amatorii din Filzmoos s-au aratat multumiti ca au scapat doar cu 11 „boabe“, dupa o zi epuizanta la serviciu, dar si cu ajutorul lui Guso, care a limitat, daca se poate spune asa, la 11-0 scorul final. Cei de la Zell Am See, care se pretindeau echipa de liga a treia, n-au avut nici ei o soarta mai fericita, incasind zece goluri din partea oaspetilor din est. Marcatorii Universitatii au fost: Stoianof (3), Gane (2), Lutu, Vigariu, Plesan, Rubenilson si Bundea.

Prima echipa a lui Mircea Rednic a aratat astfel: Guso – Buhus, Papura, Moti – Preda, Lutu, Hoban, Frunza, Borbely – Gane, Stoianof. Pe parcurs au mai intrat Banica, Iordache, Murgan, Daouda, A. Dumitru, Plesan, Bundea, Vigariu si Rubenilson.

Aseara, Universitatea a disputat cel mai important meci al turneului, impotriva vicecampioanei Poloniei, Legia Varsovia.

Considerind ca ultimele doua meciuri amicale ale Universitatii Craiova au fost practic niste antrenamente, Mircea Rednic i-a scutit pe jucatorii sai de sedintele de pregatire de dimineata. Astfel, in ciuda ploii care a cazut aproape neincetat, oltenii au fost la cumparaturi sau au vizitat obiectivele turistice din zona. Nici ieri, inaintea meciului cu Legia Varsovia, antrenorul Universitatii nu si-a „obosit“ jucatorii, oferindu-le liber pina la disputarea partidei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS