13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportLa rind, campioana Ungariei

La rind, campioana Ungariei

Ultima partida de verificare a Universitatii pe tarim austriac se va disputa astazi, de la ora 19.00, ora Romaniei, linga Salzburg, impotriva cistigatoarei Cupei si campionatului Ungariei, Ferencvaros Budapesta. Maghiarii au fost invinsi, marti, de adversara de aseara a Universitatii, Legia Varsovia, cu 3-1, unicul gol al „alb-verzilor“ fiind marcat de atacantul roman Marius Sasu.

Sasu a jucat in tara la „Poli“ Timisoara si la Rapid Bucuresti, iar in campionatul maghiar la Kispest Honved. In lotul lui Ferencvaros se mai gaseste un roman, fundasul Sorin Botis, fost component al echipelor UTA Arad, Rapid Bucuresti si Serif Tiraspol. Ungurii au de ieri un nou antrenor, Csaba Laszlo, inlocuitorul lui Atilla Pinter, care, dupa ce a dus Ferencvaros spre titlu, si-a dat demisia, deoarece nu a acceptat sa i se micsoreze salariul.

Adversara de astazi a alb-albastrilor poate alinia urmatorul „unsprezece“: Szucs – Botis, Lipcsei, Gyepes – Zavadszky, Kapic, Rosa, Huszti – Gera – Sasu, Penksa. Pe site-ul oficial al clubului Ferencvaros, 46 la suta dintre fanii campioanei Ungariei apreciaza ca echipa lor va cistiga, 21 la suta sint pesimisti, mergind pe victoria Universitatii, iar restul de 33 la suta sint de parere ca partida se va incheia la egalitate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS